Yhteistyökumppaneille

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan 30.4.2019 mennessä, yhteistyo.voimistelunsm19@gmail.com

 

Kaikkien voimistelulajien yhteisestä SM-kisaviikonlopusta on tulossa kauden suurin alueellinen voimistelutapahtuma, johon odotetaan satoja osallistujia ja täysiä katsomoja.

Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme näkyvyyttä kilpailun painotuotteissa ja tapahtumapaikoilla mm. seuraavasti:

Mainospaikka urheilijoiden kisapassien takana:

Tapahtumaan odotetaan noin 1500 voimistelijaa, valmentajaa ja tuomaria, joista jokainen saa kilpailupaikalle saapuessaan kaulaan ripustettavan kisapassin. Jokainen osallistuja käyttää tätä passia kulkiessaan kilpailualueella koko tapahtuman ajan. Kisapassin taustapuolelta myydään erinomainen ja näkyvä mainospaikka yhteistyökumppanille. 

1000 €

 

 

Mainospaikka urheilijoiden kisapassien kaulanauhassa:

Kisapassit kulkevat voimistelijoiden, valmentajien ja tuomarien matkassa kaulanauhojen avulla. Nauha on osallistujien kaulassa koko tapahtuman ajan, ja on näin hyvin näkyvässä osassa tapahtuma-alueella, ja mahdollisesti myös Turun katukuvassa. Yhteistyökumppani toimittaa jokaiselle osallistujalle toiveidensa mukaiset kaulanauhat, alustava kaulanauhojen määrä 1500 kpl.

1000 € + nauhat

 

 

Mainospaikka katsojille myytävissä sisäänpääsyrannekkeissa:

Voimistelun SM-kilpailuihin odotetaan yli tuhatta katsojaa päivittäin. Jokainen Kupittaalle saapuva katsoja saa käteensä rannekkeen, jolla hän pääsee kulkemaan kilpailualueella. Yhteistyökumppani saa valita rannekkeeseen toivomansa mainoksen, joka tavoittaa kilpailujen jokaisen katsojan. 

1000 €

 

 

Mainospaikka (10 sek., toistuva) Palloiluhallin screenillä:

Kupittaan Palloiluhallin kilpailuareenan keskellä sijaitsee kahteen suuntaan näkyvä suuri screeni, jossa näytetään tapahtumalogon ja videoiden lisäksi yhteistyökumppaneiden mainoksia (still-kuvat). Mainos on hallissa kaikkien osallistujien ja katsojien nähtävillä päivittäin, myös kilpailutapahtumien aikana. 

500 € / 3 päivääMainospaikka yleisön kannustusviuhkoissa:

Katsojille jaetaan kannustusviuhkat, joiden avulla he voivat kannustaa suosikkiurheilijoitaan. Viuhka on (alustavasti) A3-kokoinen paperi, joka taitellaan kannustusviuhkaksi, eli "läpsyttimeksi". Paperin toinen puoli tarjoilee katsojalle mielenkiintoista kisainfoa, ja toinen puoli on kokonaan yhteistyökumppanin käytössä.

1000 €


 

Pöytäpaikat Tapahtumatorilla:

Urheiluhallin edustalle perustetaan Tapahtumatori, josta yhteistyökumppanit voivat ostaa katetun paikan omaa myynti- /esittelypistettään varten. Järjestäjä tarjoaa telttapaikan, yhteistyökumppanit tuovat itse tarpeidensa mukaiset myynti-/esittelypöydät. Ei säävarausta. Tapahtumatorille on vapaapääsy, eli asiakaskuntaan kuuluvat myös ilman osallistujapassia tai pääsylippua paikalle saapuvat ihmiset. 

100 €/päivä250 €/3 päivää

 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää:
yhteistyo.voimistelunsm19@gmail.com 

Mainosmyynnin tuotot käytetään 100% nuorisourheilun tukemiseen.