Yhteistyökumppaneille

Kaikkien voimistelulajien yhteisestä SM-kisaviikonlopusta on tulossa kauden suurin alueellinen voimistelutapahtuma, johon odotetaan satoja osallistujia ja täysiä katsomoja.

Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme näkyvyyttä kilpailun painotuotteissa, hallien sisätiloissa ja sähköisissä medioissa mm. seuraavasti:
 

Mainospaikka urheilijoiden kisapassien takana:

Tapahtumaan odotetaan noin 1500 voimistelijaa, valmentajaa ja tuomaria, joista jokainen saa kilpailupaikalle saapuessaan kaulaan ripustettavan kisapassin. Jokainen osallistuja käyttää tätä passia kulkiessaan kilpailualueella koko tapahtuman ajan. Kisapassin taustapuolelta myydään erinomainen ja näkyvä mainospaikka yhteistyökumppanille. (koko XX)

1000 €Mainospaikka urheilijoiden kisapassien kaulanauhassa:

Kisapassit kulkevat voimistelijoiden, valmentajien ja tuomarien matkassa kaulanauhojen avulla. Nauha on osallistujien kaulassa koko tapahtuman ajan, ja on näin hyvin näkyvässä osassa tapahtuma-alueella, ja mahdollisesti myös Turun katukuvassa. Yhteistyökumppani toimittaa jokaiselle osallistujalle toiveidensa mukaiset kaulanauhat, alustava kaulanauhojen määrä 1500 kpl.

1000 € + nauhatMainospaikka katsojille myytävissä sisäänpääsyrannekkeissa:

Voimistelun SM-kilpailuihin odotetaan yli tuhatta katsojaa päivittäin. Jokainen Kupittaalle saapuva katsoja saa käteensä rannekkeen, jolla hän pääsee kulkemaan kilpailualueella. Yhteistyökumppani saa valita rannekkeeseen toivomansa mainoksen, joka tavoittaa kilpailujen jokaisen katsojan. (koko XX)

1000 €Mainospaikka (10 sek., toistuva) Palloiluhallin screenillä:

Kupittaan Palloiluhallin kilpailuareenan keskellä sijaitsee kahteen suuntaan näkyvä suuri screeni, jossa näytetään tapahtumalogon ja videoiden lisäksi yhteistyökumppaneiden mainoksia (ei ääniä, ei liikkuvaa kuvaa). Mainos on hallissa kaikkien osallistujien ja katsojien nähtävillä päivittäin, myös kilpailutapahtumien aikana. 

500 € / 3 päivääPöytäpaikat Urheiluhallissa tai Palloiluhallissa / Tapahtumatorilla:

Pöytämyynti Urheiluhallissa / Palloiluhallissa, tai Urheiluhallin edustalla Tapahtumatorilla. Tapahtumatorin toteutuminen selviää lähiaikoina.

100 €/päivä250 €/3 päivää

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää:
kimmo.metso@besase.com / puhelin 040 737 4859

Mainosmyynnin tuotot käytetään 100% nuorisourheilun tukemiseen.