Pääsyliput

Lipunmyynti voimistelun SM-kilpailuihin on alkanut. Luvassa 3 huikeaa kisapäivää ja yli 30 tuntia huippuvoimistelua. Varmista paikkasi ja osta liput hyvissä ajoin etukäteen!

 

LIPUT:
https://www.lippu.fi/voimistelunsmkilpailut


Kilpailuareenoita on kaksi: Palloiluhalli ja Urheiluhalli. Voit ostaa pääsylipun vain Palloiluhalliin, tai yhteislipun joka sisältää pääsyn Palloiluhalliin ja Urheiluhalliin. 

Palloiluhallissa kilpaillaan akrobatiavoimistelun, naisten ja miesten telinevoimistelun, ja TeamGymin SM-kilpailut. Joukkuevoimistelun, kilpa-aerobicin, rytmisen voimistelun ja trampoliinivoimistelun mestaruudet ratkotaan Urheiluhallissa.

Pääsylippuja voi ostaa myös suoraan Palloiluhallin tai Urheiluhallin ovelta kortilla tai käteisellä. Huomioithan, että emme ota vastaan yli 50 € seteleitä. Lipunmyynti aloitetaan lauantaina Urheiluhallissa klo 7 ja Palloiluhallissa klo 08:30, ja sunnuntaina Urheiluhallissa ja Palloiluhallissa klo 8.

 

Pääsylippujen hinnat SM 2019
 

PALLOILUHALLI
- akrobatiavoimistelu, TeamGym, telinevoimistelu
Aikuiset 15 € /päiväLapset 10 € /päivä
Aikuiset 35 € /3 päivääLapset 25 € /3 päivää
HUOM! Lapset = alle 12 vuotta. Alle 3v lapset sylissä ilmaiseksi!

 

URHEILUHALLI JA PALLOILUHALLI
- kaikki lajit
Aikuiset 20 € /päiväLapset 15 € /päivä
Aikuiset 50 € /3 päivääLapset 40 € /3 päivää
HUOM! Lapset = alle 12 vuotta. Alle 3v lapset sylissä ilmaiseksi!

 

Huomioithan, että palveluntarjoaja lippu.fi lisää lippujen hintoihin palvelu- ja toimitusmaksut oman hinnastonsa ja valitun toimitustavan mukaan. Tervetuloa Turkuun!