Voimistelun SM-kilpailut avattiin Turussa!

25.5.2019Odotetut Voimistelun kahdeksan lajin SM-kilpailut pääsivät alkamaan Turussa telinevoimistelun, kilpa-aerobicin ja joukkuevoimistelun kilpailuilla.

Urheiluhallissa käytiin ensimmäisenä päivänä joukkuevoimistelun ja kilpa-aerobicin alkukilpailuja, ja hallissa saatiin nauttia koko ilta upeasta tunnelmasta ja kovaäänisestä kannustuksesta!

Joukkuevoimistelun naisten sarjan kilpailua johtaa alkukilpailun jälkeen Tampereen Sisun Minetit, toisena on Olarin Voimistelijoiden OVO Team ja kolmantena Pakilan Voimistelijoiden ja Tapiolan Voimistelijioden Gloria. Tiukkaan finaaliin neljäntenä lähtee Lahjan Tyttöjen ja Turun Pyrkivän Sanix Valens.

Kilpa-aerobicin karsinnoista jatkoon pääsee 8 parasta yksilöä tai joukkuetta. 12-14-vuotiaiden tyttöjen yksilösarjaa johtaa Turun Urheiluliiton Hilda Laaksonen, 12-14-vuotiaiden trio-sarjassa johdossa on niin ikään Turun Urheiluliiton trio, Laaksonen, Lahtonen ja Teinikivi. Turun Urheiluliitosta tulee myös 15-17-vuotiaiden tyttöjen yksilö-sarjaa johtava Sanni Soukki.


Myös Palloiluhallissa saatiin ensimmäisen päivän kilpailut päätökseen, ja yleisölle esiteltiin kaksi uutta suomenmestaria!

Telinevoimistelussa tyttöjen suomenmestaruuden vei Tampereen Voimistelijoiden Maisa Kuusikko, hopeaa saavutti Oulun Pyrinnön Malla Montell ja pronssia Jyväskylän Voimistelijoiden Kaia Tanskanen.

Poikien puolella korkeimmalle korokkeelle nousi Oulun Pyrinnön Akseli Karsikas. Hopealle voimisteli Antti Varjolaakso, Voimisteluseura Helsinki, ja pronssille Joona Reiman, Tampereen Sisu. 

Lauantain telinefinaaleihin jatkaa kunkin telineen 8 parasta voimistelijaa.